"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

БИО Успокояващ рол-он при ужилвания ARIES 10 мл.

15.99 лв.

Съдържание: масло от сладък бадем (Prunus amygdalus dulcis), линалол*, масло от евкалипт (Eucalyptus globulus), масло от розово дърво (Aniba rosaeodora), масло от лавандула (Lavandula angustifolia), масло от лавандула (Lavandula hybrida), масло от чаено дърво (Melaleuca alternifolia), бензил бензоат, цитрал*, цитронелол, кумарин*, гераниол*, лимонен*.
* натурални съставки от етерични масла.
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 10 мл.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Сертифициращ орган: BDIH

Успокояващ рол-он при ужилвания от комари, конски мухи, коприва, медузи и други. Охлажда и възстановява кожата, намалява сърбежа. Нанесете рол-она на ожиленото място. Не нанасяйте върху лигавиците на ушите, устните, носа и очите.

- Незабавно облекчаване на сърбежа след ухапване от насекоми
- Охлажда и регенерира кожата с етерични масла
- Облекчава и след контакт на кожата с коприва или медуза

Съвети за места, податливи на комари:
За пътувания до зони, податливи на комари, препоръчваме да носите широки, светли дрехи с дълги ръкави и крачоли и да не използвате изкуствени аромати в дезодорантите и парфюмите.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание: