"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

Спрей против комари ARIES 100 мл.

28.99 лв.

Съдържание: Активно вещество: 200 гр./л. масло от евкалипт цитриодора, хидратирано, циклизирано (EC масло (H/C).
Търговска марка: ARIES
Разфасовка: 100 мл.
Производител: ARIES Umweltprodukte GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Сертифициращ орган: EcoControl

Спреят против комари на ARIES е комбинация от аромати против комари с активна съставка, получена от листата на лимоновото евкалиптово дърво. Комарите се държат далеч до 6,5 часа. Подходящо зa деца от 3 месеца. Без синтетични оцветители и консерванти, щадящ кожата и дерматологично тестван. Подходящо за тропически региони: Спреят предлага ефективна защита както срещу комари и конски мухи, така и срещу комари от жълта треска, тигрови комари, маларийни комари и пясъчни мухи. Научно потвърдено.

- Действа до 6,5 часа с лимонов евкалипт
- Дерматологично тестван за съвместимост с кожата
- Подходящо за прохождащи деца от 3 месеца

Използвайте биоцидите внимателно. Винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

Употреба:
Продуктът съдържа активна съставка, която се извлича от листата на лимонов евкалипт и образува репелентен слой върху кожата след нанасяне. Този слой гарантира, че третираните кожни участъци са непривлекателни за комарите. Използвайте само според инструкциите за употреба. Злоупотребата може да доведе до рискове за здравето. Разклатете добре продукта преди употреба. Само за външна употреба върху повърхността на кожата, да не се поглъща! Разпределете равномерно върху кожата. Използвайте пестеливо! Напръскайте върху непокрити участъци от суха, чиста кожа. Не нанасяйте върху лигавиците и очите, изплакнете обилно с вода, ако продуктът попадне в очите. Не пръскайте продукта директно върху лицето. За лицева употреба напръскайте в дланта си, след това нанесете върху лицето, ушите и шията. Когато нанасяте, уверете се, че избягвате зоната на устата и очите, доколкото е възможно. Нанесете пестеливо върху открита, неповредена или наранена кожа, като избягвате дланите.

Предложение:
Последващо премахване на покритието върху дланите чрез измиване на ръцете, оставяйки го на гърба на ръката, ако е възможно. За оптимална защита трябва да нанесете репелент против комари върху всички части на тялото, които не са защитени с дрехи, и да го оставите да попие. Тъй като ефектът намалява при изпотяване или физическо усилие, препоръчително е приложението да се повтори (максимум два пъти на ден). Не е подходящо за бебета под 3 месеца. Малките деца и кърмачетата на тази възраст трябва да бъдат защитени от насекоми с други подходящи мерки (напр. защита върху дрехите, мрежа върху количката и др.). При кърмачета от 3-месечна възраст нанасяйте пестеливо и само върху най-откритите участъци от кожата, като избягвате ръцете. За деца под 12 години, възрастни трябва да прилагат продукта. Възрастни и деца над 12 години се препоръчва да измиват ръцете си след употреба. За бременни и кърмачки: при необходимост (опасност от ужилвания и ухапвания от стабилни мухи и кърлежи) са възможни до 2 приложения на ден. При кърмене не нанасяйте продукта върху съответните участъци от кожата! Преди кърмене се препоръчва почистване или премахване на продукта от съответните кожни участъци. В комбинация със слънцезащитен крем, нанесете спреят във втора стъпка и използвайте само половината от дозата.

Съвети за места, податливи на комари:
За пътувания до зони, податливи на комари, препоръчваме да носите широки, светли дрехи с дълги ръкави и крачоли и да не използвате изкуствени аромати в дезодорантите и парфюмите.

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.

ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.







Още продукти от този щанд:

Метална бутилка EQUA Timeless Juice Bar 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Sunny Side Up 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Stardust 600 мл.
Метална бутилка EQUA Timeless Royal 600 мл.

На вашето внимание:

Безглутенов тиквен хляб

Кухня и рецепти / Здравословни хлябове

Сега всеки може да се наслади на бързия за приготвяне есенен тиквен хляб с тази лесна безглутенова рецепта. Съставки 10 порции • 2 чаши безглутеново брашно за различни цели • 1½ ч.л.бакпулвер • ½ ч.л. сода • ½ ч.л. сол • 4 с.л. масло на стайна температура • 1 чаша кафява захар • 2 големи яйца • 1 чаша тиквено пюре • ¼ чаша сметана • 1 ч.л. ванилов екстракт • ½ чаша нарязани пекани или шоколадов чипс (по избор) 1....