"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Измерване на биологична възраст всяка сряда, 15 юни-15 юли


Последно обновяване на информацията: 14.06.2012 г.


Чувствате ли се прекалено стресиран, тежат ли проблемите на вашите плещи, изморявате ли се от ежедневните ангажименти и колко често ви се иска да избягате далеч? Всеки от нас понякога се чувства доста по-стар, отколкото е неговата реална възраст и смята, че е преживял твърде много. Знаете ли, че вече може да измерите биологичната възраст, на която е вашият организъм, скоростта на вашия метаболизъм и бързината и ефективността, с която функционират вашите органи и системи?

От 15 юни до 15 юли, всяка сряда между 15:00 и 18:00ч., в Медицински център "Здравословен живот", след предварително записване на час, имате уникалната възможност да научите своята биологична възраст или по-точно годините, на които е вашият организъм, на цена 10 лв. Тази възраст няма нищо общо с броя на свещичките върху тортата, но голямата разлика в полза на биологичната възраст, би трябвало да ви наведе на изводите, че животът, който водите не ви дава необходимата енергия и жизненост, а напротив - той ви състарява и съществуват пропуски, които нарушават здравословното ви състояние.

Изследването се провежда с уреда Health Reviser, функциониращ на базата на клинично валидирания метод за интегрална оценка на състоянието на нервната и сърдечно-съдовата система, наречен HRV (Heart Rate Variability) или “Вариабилност на сърдечния ритъм”. В този уред са вложени над 15 години научно-изследователска и развойна дейност на голям екип учени от престижни университети, лекари и здравни експерти. Уредът беше избран като основно средство за мониториране на здравния статус на астронавтите, участващи в наскоро приключилия наземен експеримент за полет до Марс (Mars 500).

При всяко изследване с уреда Health Reviser вие получавате оценка на текущата биологична възраст на организма и може да предприемете мерки срещу стареенето на организма, както и за оптимизация на общото здравословно състояние. Научете и кои са другите параметри, които може да отчетете с помощта на този уред ТУК.

В случай, че измерената възраст се окаже по-висока от вашата реална, специалистът по хранене и диететика, д-р Владимир Шишков, ще ви консултира и може да ви помогне да възвърнете доброто си здравословно състояние чрез индивидуално изработена оздравителна програма, включваща хранително меню, подходяща двигателна активност, синхронизирана с ефективна почивка, както и изпитани анти-стрес, детокс и анти-ейджинг програми (вижте подробности ТУК), които да ви върнат жизнеността и енергията. След стриктното изпълнение на програмата може да видите нагледно постигнатите положителни резултати чрез контролно изследване с Health Reviser.

За записване, моля, регистрирайте се ТУК или се свържете с Венета Маркова на телефон: 0888 77 22 65.

Харесайте страницата ни във Facebook, за да се информирате навреме за всичките ни събития.

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получите известяване лично по e-mail.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...