"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Определете биологичната си възраст и ниво на стрес с апаратурата на астронавтите


Последно обновяване на информацията: 13.01.2012 г.


Най-новите и модерни технологии на НАСА навлязоха в Медицински център „Здравословен живот”. Уредът Health Reviser е идеалният начин да оцените бързо, лесно и точно здравословното си състояние, биологичната възраст или ниво на стрес в организма. Това е един ултрамодерен начин за профилактика на вашето здраве.

На нас лично ни беше много любопитно да разберем дали сме се подмладили от здравословното хранене и редовен спорт. Постоянно следим как се отразява стресът на нашия организъм, както и на нашите пациенти. Всяка програма, изготвена от нашия диетолог д-р Владимир Шишков, е съпътствана с мониторинг чрез уреда, който най-добре онагледява постигнатите резултати. Намаляване на биологичната възраст и ниво на стрес може да се наблюдава и след нашите уелнес процедури за детокс и анти-ейджинг. Всичко това е удивително и дори забавно. А иначе апаратурата съвсем сериозна и много прецизна.

Този уред използва клинично валидирания метод за интегрална оценка на състоянието на нервната и сърдечно-съдовата система, наречен HRV (Heart Rate Variability) или “Вариабилност на сърдечния ритъм”. В този уред са вложени над 15 години научно-изследователска и развойна дейност на голям екип учени от престижни университети, лекари и здравни експерти. Уредът беше избран като основно средство за мониториране на здравния статус на астронавтите, участващи в наскоро приключилия наземен експеримент за полет до Марс (Mars 500).

Уредът позволява изследването на следните параметри:
• Улавяне на промените в здравния статус на ранна фаза и проследяване на тяхното развитие;
• Мониторинг и управление на нивото на стрес в организма, и изграждане на последваща висока устойчивост на стрес;
• Оценка на текущия фитнес-статус и измерване на промените в работоспособността на организма;
• Оценка на текущата биологична възраст на организма и оптимизация на мерките срещу стареенето на организма.

Изследването на всеки един от тези параметри е на стойност 10 лв.

Тестването с този уред се препоръчва за хора с нестабилно здравословно състояние, за хора, подложени на градски стрес и ускорено стареене на организма, за професионални спортисти и хора, които се занимават активно с фитнес, за хора, както и на всички, които желаят да следят моментния здравен статус на своя организъм, за да могат да вземат необходимите мерки в случай на нужда.

Тъй като всеки един от нас влиза поне в една от изброените по-горе категории, решихме да включим изследванията с Health Reviser в една примамлива коледна оферта!. В момента на цената за два параметъра, получавате изследване на 3 параметъра, избрани от вас. Т.е. плащате 20 лв. вместо 30 лв.

Възползвайте се от промоцията и се запишете още сега по електронната поща или в работно време на телефони 02/963 09 31 и 0889 901 660.

Вижте също:

Направете си тест за хранителна непоносимост!

Новини /

От 01.07.2011г. „Здравословен живот” е официален представител за крайни клиенти на теста за хранителна непоносимост “Food Detective”. В последно време станаха доста популярни тестовете, които показват към кои храни имаме поносимост. Може би най-популярният от тях е „Вега-тест”, тъй като е безкръвен и по-лесен за приложение. За съжаление обаче той не може да даде надеждни резултати. Кръвните тестове обикновено са в пъти по-скъпи и повечето хора...

Започнете деня с детокс коктейл

Новини /

Смесете следните продукти: • 1 супена лъжица ябълков оцет (той трябва да бъде суров, нефилтриран, с „майката”) • Сок от 1 лимон • 1/8 чаена лъжица лют червен пипер • 1-2 супени лъжици Мед • Вода – около ½ ч. чаша вода. Предимства на всяка от съставките в Detox напитката Ябълковият оцет има много минерали, витамини и ензими. Той трябва да бъде суров, нефилтриран и с „майката”. Погледнете на дъното на бутилката, трябва да видите тъмно,...

Здравословни рецепти с мед

Новини /

Мили приятели, стартира нашата нова игра „Вкусни и здравословни рецепти с мед“, в която главни действащи лица сте Вие – нашите приятели, които търсят здравословните навици в ежедневието си. Включете в действие въображението си и сътворете апетитни рецепти, които включват като съставка мед, опишете ги подробно и направете красиви снимки, след което изпратете всичко това на нашия мейл. Очакваме вашите здравословни, сурови и вкусни идеи до 20.12, когато...