"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Пълноценни и балансирани зърнени закуски DankaD BIO

Автор: Здравословен Живот
Последно обновяване на информацията: 28.10.2014 г.


DankaD BIO е набор от балансирана здравословна органична храна, състояща се от овес, мюсли и готови за консумация зърнени закуски. Продуктите включват внимателно подбрани висококачествени съставки с уникални свойства. Фирмата използва само най-добрите и полезни суровини, които са избрани внимателно във всяка фаза на производството. Зърната, включени в производството на DankaD БИО продукти, се отглеждат в европейските еко-региони, от биологично земеделие. Сертификатите за биологично производство на ЕС Organic Bio и USDA са гаранция за органичен произход, най-високо качество и 100% натурален състав.

Съставките

Пълнозърнеста пшеница
Пълнозърнестата пшеница е важна съставна част от здравословния начин на хранене, защото тя е богата на минерали и протеини, съдържа фибри, ненаситени мастни киселини, витамини B и Е. Много изследвания показват, че пълнозърнестите продукти с пшеница спомогнат за постигането на стройна фигура и поддържане на здраво тяло.

Ечемик
Люспите от ечемик са богати на фибри, полезни за прочистване на организма при хора с наднормено тегло и пациенти с диабет. Те поддържат нормалния метаболизъм, помагат за укрепване на стените на кръвоносните съдове, за увеличаване нивото на хемоглобина, подобряване на състоянието на кожата, косата и ноктите и насърчаване на здравословен растеж и развитие на децата и укрепване на тяхната имунна система.

Овес
Овесът е богат на цинк, хром, витамини B и F, необходими за почистване и укрепване на кръвоносните съдове, поддържане нормалното ниво на холестерола и кръвната захар, както и на нормално телесно тегло. Една чиния с овесена каша съдържа една четвърт от дневните нужди на разтворими фибри, а три четвърти чаша сухи овесени ядки попълват дневната необходимост от фибри.

Ръж
Ръжта съдържа витамини E, B, PP, A и влакна. Счита се за най-важното зърно и редовната консумация на ръж нормализира обмяната на веществата, стимулира отделянето на токсини, а освен това е от полза за предотвратяване на рак и сърдечно-съдови заболявания.

Царевица
Царевичните люспи съдържат пълен спектър от витамини от група В, витамини A, E, H, PP. Съдържат магнезий, натрий, калий, желязо, цинк, мед, хром, молибден, кобалт. Диетолозите подчертават безспорните ползи на корнфлейкса, поради голямото количество фибри, които съдържа, които са важни за правилното храносмилане.

Ориз
Оризът е богат на протеини, витамини, минерали и незаменим източник на енергия. Поради това той също се нарича зърното на живот. Наличието на уникален комплекс от органични съставки, както и фактът, че не съдържа глутен - растителни протеини, които могат да предизвикат тежки алергични реакции, правят ориза най-полезното и широко използвано зърно.

Видове
В нашия он-лайн магазин може да намерите следното разнообразие от полезни и вкусни зърнени закуски, които препоръчваме на всяко отговорно и грижещо се за здравето домакинство.

Корнфлейкс крънчи в комбинация с кисело мляко , оризово мляко или плод е идеален начин да започнете деня си с нещо вкусно и здравословно.

Корнфлейкс с червени плодове е смес от хрупкав корнфлейкс и сочни ягоди, малини и череши.

Био фини овесени ядки на DankaD е не само лесна, здравословна и вкусна закуска, но също така е идеален начин да започнете деня си. Консумацията на овес защитава кръвоносните съдове и доставя добри количества Витамин Е, цинк, селен, магнезий и желязо.

Мюсли с 6 вида зърна DankaD БИО е уникална комбинация от овес, пшеница, ръж, слънчоглед, ечемик, ориз и пълнозърнести пшенични люспи. Всички зърна, които се съдържат са с органичен произход. Този продукт съдържа полезни хранителни вещества: естествени влакна, въглехидрати, протеини, витамини от група В и минерали, което го прави здравословна и добре балансирана храна по всяко време на деня.

Мюсли с плодове DankaD БИО е невероятна комбинация от стафиди, банани и кокосови стърготини, сушени плодове (ябълки, ягоди и малини), лешник, както и овесени ядки и пълнозърнести пшенични люспи.

Не забравяйте, че всички зърнени култури и плодове, които се съдържат в зърнените закуски на DankaD са напълно органични. Не съдържа никакви химикали, което означава, без консерванти, без изкуствени оцветители и без аромати, или генетично модифицирани съставки. Производството е в съответствие със строгите европейски екологични стандарти.

PRODIS предлага на своите клиенти екологично чисти продукти, с високо качество и конкурентни цени, което са само малка част от предимствата, които да ви убедят, че сте направили правилния избор в полза на здравето си.

Използвана литература:
DankaD

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...