"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Препочитаните десерти Landgarten


Последно обновяване на информацията: 11.05.2015 г.


„Не сме наследили земята от нашите предци, взели сме я назаем от нашите деца.“

Имате нужда от кратка почивка от ежедневието? Насладете се на богатото разнообразие и свежи аромати на органично сертифицираните плодове, ядки и семена, обвити в шоколад, за хрупкава наслада и сладко и апетитно бягство по всяко време на деня. Любимо лакомство за цялото семейство, за да задоволи сетивата по възможно най-прекрасния начин.

Философия и развитие на фирма Landgarten
"Възможно по-близо до природата!". Landgarten се позиционират като здравословна и питателна алтернатива в сравнение с конвенционални закуски и сладки. С гордост изтъкват органичните сертификати, световната си лидерска позиция в сегмента на закуските и страната на произход: Австрия.

През последните години компанията се радва на силен растеж - не само на национално, но и международно ниво. С експортен дял от 55% в момента Landgarten изнася своите продукти в 32 страни. Основните и приоритетни пазари са Австрия - вътрешния пазар, Германия, Франция, Швейцария, Италия, както и Обединеното кралство. Главният пазар за износ в Азия е Япония, като особено интересно е, че Landgarten успява да влезе в "Страната на Соята" със свои собствени, БЕЗ ГМО, соеви продукти, като дори в Япония няма други артикули, сравними със соевите закуски Landgarten.

"Трябва да мислите извън кутията, за да откривате нови неща" – това е мотото на Herbert Stava и Johannes Strobl, когато за първи път започват да култивират соя в Долна Австрия през 1987. Семейството на Става има ферма в Bruck an der Leitha и се радва на изключително благоприятни условия за отглеждане на културата: мек климат, плодородна почва и слънчеви полета, заобиколени от девствена природа. Соевите растения процъфтяват, като предоставят база за първите органични закуски, създадена от Landgarten. В днешни дни този растителен вид се отглежда върху огромните земи на Landgarten и допринася значително за успеха на компанията.

С популяризирането на соевите продукти се увеличават и очакванията на клиентите, което налага разработване на все по-разнообразна продуктова гама. Днес Landgarten с гордост предоставят богатство от закуски за всички прекрасни клиенти, без значение на каква възраст са те. Трудолюбивите фермери и вътрешния екип на компанията непрекъснато се стреми да предоставя най-добрите и здравословни лакомства на всички нас. Продуктите на Landgarten произхождат от контролирани биологични региони и са гарантирано без наличие на генно модифицирани организми.

Плодове с нежна обвивка шоколад
Тук ще ви представим нашите любими плодове с фин млечен, тъмен или бял шоколад – неустоима игра от вкусове и галещи сетивата текстури. Всичко това е резултатът от внимателно следене на съставките, температура и скоростта при висококачествените производствени процеси, за да се получи чувствената и свежа хапка плод и шоколад.

. Био захаросан джинджифил в черен шоколад Свежите, богати и безспорно луксозни джинджифилови парченца в тъмен шоколад радват с дълготраен аромат и освежаваща примамливост. Подходящото за вегани, разкошно лакомство е прекрасна комбинация от биологично отгледани плодове, шоколад от Fair Trade производство и най-добрите безглутенови съставки.

Череши в тъмен шоколад БИО. Изсушените чрез замразяване череши Амарена са покрити с висококачествен тъмен шоколад за създаването на неустоимо кулинарно лакомство, в което се срещат романтично червено в специално подбраните италиански вишни в хармония с любимия ви Fair Trade тъмен шоколад. Кажете сбогом на безвкусните десерти, на сухите закуски и се насладете на 100% натуралната сочност на Landgarten Amarena Череши в тъмен шоколад. Сертифициран веган Fairtrade продукт, без глутен и без ГМО.

Микс от горски плодове LANDGARTEN в различни видове шоколад БИО. Изсушени чрез замразяване малини, покрити с тъмен шоколад, боровинки с бял шоколад и ягоди с фин завършек от млечен шоколад. Задоволяваща жаждата сочност на органично отгледани плодове, в съчетание с топящ се бял и тъмен шоколад. Неустоим цвят, изключителен аромат и незабравима апетитност.

И още: Шоко-екзотик микс LANDGARTEN БИО, Ягоди LANDGARTEN в млечен шоколад БИО (източник на фолиева киселина, витамин С, антиоксиданти, калий) и богати на витамини, антиоксиданти и фибри Малини в тъмен шоколад БИО.

А ето и останалите артикули хрупкава наслада от пълния списък Landgarten, които вече може да намерите и в нашия он-лайн магазин. Соята и всички останали съставки са със 100% биологичен произход.

Хрупкава Соя БИО. Органичната хрупкава соя е удоволствие за сетивата, засищайки глада между основните хранения. Апетитна безглутенова закуска без транс-мазнини и генетично модифицирани организми, така че ви е простеното честото изкушаване с хрупкавия деликатес. Богата е на соеви протеини, баластни вещества, желязо и магнезий. Био сертифициран продукт, Веган. А защо не шоко-соя LANDGARTEN в тъмен шоколад? Печените соеви ядки са покрити с висококачествен тъмен шоколад за сладко удоволствие.

Шоко-годжи LANDGARTEN БИО с кашу в млечен шоколад, сушено годжи и стафиди в тъмен шоколад и печена соя в бял шоколад. Търсите неповторимия вкус в здравословна, натурална закуска? Тогава със сигурност ще останете доволни от този вкус, радващ се на сочността на Годжи Бери, аромата на стафидите, хрупкаво кашу и за завършващо вдъхновение - тъмен шоколад. Тази безглутенова закуска е органична, лека, с необходимите сертификати, подходяща за вегетарианци, БЕЗ ГМО.

Шоко-хрупкав микс LANDGARTEN от сушени боровинки в бял и портокалов шоколад, печена соя в тъмен шоколад и печени лешници с млечен шоколад. Перфектната безглутенова, вегетарианска, Fairtrade закуска с печени лешници, без транс-мазнини, в питателна комбинация с червени боровинки и соя. БЕЗ ГМО.

Тиквени семки БИО, oбвити в кадифено, гладък биологичен белгийски тъмен шоколад. Tази отлична закуска доставя освежаващ вкус, с богато количество желязо, магнезий и цинк, като в същото време патентованият процес на изпичане на Landgarten гарантира запазването на невероятния аромат на тиквените семена.

Хрупкави шоколадови топчета от царевица и просо LANDGARTEN в черен шоколад и млечен шоколад. Продуктите на Landgarten са гарантирано без наличие на ГМО и глутен. Всяка хапка е наслада за сетивата и 100% естествена защита срещу глада.

Достоен финал с БИО Ябълков микс LANDGARTEN от кашу, печена соя и лешници, стафиди, сушени подсладени боровинки и парченца сушена ябълка, Mикс от ядки, сушени череши и инка бери LANDGARTEN и Хрупкав микс LANDGARTEN от БИО печена соя, тиквени семки и слънчоглед със сол, като всички ядки са изключително от австрийско биологично земеделие. Насладете се!

С тези продукти ви приканваме на вълнуващо кулинарно преживяване с богат вкус, изобилие от полезни качества на вложените съставки, БЕЗ глутен, подходящи за вегани и вегетарианци, идеален избор за лека, засищаща и много питателна закуска. Всеки един продукт има свой уникален стил, носи неповторима кулинарна наслада и гарантира незабравимо вкусово изживяване. Толкова е трудно да изберем личен фаворит. Побързайте да се уверите в това и сами.

Използвана литература:
Landgarten

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...