"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"Царски билки" Rhodiola & Ginkgo complex - символ на здраве, жизненост и самочувствие

Автор: Green master
Последно обновяване на информацията: 12.01.2015 г.


Нека храната бъде вашето лекарство, а лекарството - вашата храна!

Човешкият организъм представлява уникална саморегулираща се система, която при правилно подпомагане може да се възстанови от почти всички заболявания и здравословни отклонения. Едни от най-важните градивни елементи за поддържане на човешкото здраве се доставят с хранителните продукти. В последните години биологичните качества на храната непрекъснато намаляват. Съвременната храна е бедна на витамини, микроелементи, аминокиселини, ензими и други биологично активни компоненти с природен произход, поради което организмът ни все по-трудно успява да съхрани и възстановяви собственото си здраве. Наред с това в храната се съдържат огромно количество чужди за организма вещества - оцветители, емулгатори, консерванти, стабилизатори, подсладители и други изкуствени химически вещества, което допълнително нарушава обменните процеси, затлачва с шлаки и токсини организма и затруднява самовъзстановителните му способности.

Новите „Царски билки“ са източник на богата палитра биологично активни компоненти – микроелементи, витамини, аминокиселини, биологично активни органични вещества с природен произход, които представляват мощна подкрепа за активиране на собствените регенеративни способности на организма, като наред с това неутрализират вредните вещества, които го затлачват. В „Царски билки“ Rhodiola&Ginkgo complex за първи път ще почувствате мощното природно действие на специално създадения биологично-активен коплекс от Златен Корен (Rhodiola Rosea) и Гинко Билоба (Ginkgo Biloba), като заедно с други лечебни растения е вложен в пчелен мед за подобряване на усвояването от организма, биологичната сила и действие на продуктите.

Стъпвайки на най-добрите традиции в билколечението и последните достижения в областта на природните продукти, „Царски билки“ Rhodiola & Ginkgo complex са създадени като истински символ на здраве, жизненост и самочувствие (Оригинална рецепта на маг. фарм. Н. Мангалджиев).

Почувствайте максималния резултат от тройното действие на новите „Царски билки“, които съдържат:
1. Rhodiola & Ginkgo complex - активира собствените регенеративни способности на организма, имуномодулатор, антиоксидант, адаптоген, антистрес, енергоген. Подобрява кръвообръщението, паметта, клетъчното хранене, обменните процеси, доставката на кислород. Препятства тробмообразуването и разширява биохимичните способности на организма.
2. Пчелен мед - за допълнително активиране на биологичната активност на вложените природни продукти, съвършен природен консервант, източник на повече от 400 биологично активни компоненти с природен произход, гарантиращ течната форма на продуктите за максимална усвояемост и ефективност.
3. Комплекс от специфично действащи лечебни растения - в зависимост от основното предназначение на продукта и необходимостта от подобряване функциите на определени органи и системи са подбрани най-добрите билки от българската природна съкровищница.

Разгледайте голмото разнообразие от Царски билки ТУК и изберете това, от което се нуждаете. Почувствайте истинската доза здраве, с новите продукти, предлагани от Green Master.

Използвана литература:
Green master

Вижте също:

Бавен метаболизъм? Kак да го събудите от първата закуска...

Портал / Статии

Ще споделим няколко полезни съвети за бърз метаболизъм от Алче Неро Италия. Припомняме, че последните проучвания също разкриват, че не по-малко важно е кога да се храним, а не само какво и кога. Моментът на събуждане, сутрин, е решаващ за нашия метаболизъм. Как правим закуската е първият сигнал, който даваме на организма: ако я пренебрегнем или още по-лошо – пропуснем, това ще се отрази негативно на целия ни ден. Ако не ядем достатъчно за закуска,...

Няколко причини, защо да си създадем навика да пием вода през деня

Портал / Статии

1. За намаляване на теглото: Водата може да замени висококалоричните газирани напитки , соковете с много захар и консерванти , енергийните напитки, а в нея няма никакви калории... Но освен това, пиенето на повече вода потиска апетита и често, когато си мислим, че сме гладни, ние всъщност сме просто жадни. Опитайте да изпиете една чаша вода, когато почувствате лек глад и ще се уверите сами! 2. За повече енергичност : Дехидратацията намалява енергията...

Няколко от най-здравословните храни

Портал / Статии

Пълноценният , здравословен и стриктен хранителен режим е все по-необходим в забързаното ни ежедневие изпълнено със стрес и множеството враждебни фактори от околната среда ,които атакуват имунитета ни ежедневно. Когато се образоваме по темата и приложим усилия да въведем повече сурови и богати на витамини храни помагаме на себе си да се чувстваме по-енергични , по-здрави и сме в крак с тенденциите на храненето в целия свят. Ето няколко предложения...